Srijeda, Studeni 25, 2015
   
Text Size

Pretraga

Otvoren novi tržni centar Bingo

Senad Džambić, vlasnik i direktor preduzeća Bingo iz Tuzle i načelnik Općine Doboj Jug Džavid Aličić u Matuzićima, općina Doboj Jug, su otvorili novi Bingov tržni centar. Kako je izjavio marketing-menadžer Binga Rešad Mehmedagić, u ovom objektu novo zaposlenje je našlo sedamdeset radnika, što ohrabruje, pogotovo u vrijeme recesije.

«Ovo je naš šesnaesti tržni centar, a uskoro ćemo otvoriti nove objekte u Prijedoru, Kaknju i Modriči, s tendencijom prisustva na cijelom području naše zemlje», kazao je Mehmedagić i dodao da je na četiri hiljade kvadratnih metara, na dvije etaže, lepeza od pedeset hiljada artikala, pri čemu je zastupljenost roba sa bh. brendom šezdeset odsto.

Firma Bingo ima i nekoliko sopstvenih tvornica u Srebreniku, Brčkom, Kalesiji...U grupaciji Bingo uposleno je tri i po hiljade radnika. Svečanom otvaranju novog tržnog centra u Doboj Jugu prisustvovali su brojni poslovni partneri, te predstavnici javnog, kulturnog i političkog života zemlje. Svaki kupac koji je prvog dana  ostvario promet u ovom objektu od pedeset i više maraka, dobio je poseban poklon-paket.

Comments (0)

NOVI PRETPLATNICI

Pretplatom na online izdanje Naše riječi Vam je omogućen pristup pdf izdanju svakog novog broja Naše riječi. Brz i jednostavan pristup vijestima, konkursima, oglasima i sl.

Pretplata:
godina dana 20,00Eura
pola godine 15,00Eura

Kontakt telefon 032 408 003

Najnovije izdanje

nr.jpg

Ko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 144 

Reklame

 
 
 
 
 
 
 
 

 
Vlasnik autorskih prava
NIPD Naša riječ doo Zenica
ISSN  2233-0909.
Kopiranje i prenos sadržaja
uz dozvolu.